Harissa-hummus de llentia vermella i pica-pica saludable

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Arroyo

Un plat súper senzill però deliciós unint l’Orient Mitjà i el sud de l'Àsia. Suau i amb gràcia, aquest hummus de llenties vermelles amb harissa és una delícia que desborda salut i alegria.  

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 tassetes de llenties vermelles
aigua mineral
har

Elaboració

Renteu les llenties en un colador amb aigua tèbia fins que l’aigua surti clara.
Cobriu les llenties en una olla amb el doble d’aigua, afegiu-hi una mica de sal i coeu-les durant 10 minuts. Un …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat