Harissa-hummus de llentia vermella i pica-pica saludable

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Arroyo

Un plat súper senzill però deliciós unint l’Orient Mitjà i el sud de l'Àsia. Suau i amb gràcia, aquest hummus de llenties vermelles amb harissa és una delícia que desborda salut i alegria.  

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 2 tassetes de llenties vermelles
  • aigua mineral
  • harissa en pols
  • oli d’oliva
  • 1 llima
  • verdures al gust tallades a tires per a crudités
  • pa de pita

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Harissa-hummus de llentia vermella i pica-pica saludable

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Un plat súper senzill però deliciós unint l’Orient Mitjà i el sud de l'Àsia. Suau i amb gràcia, aquest hummus de llenties vermelles amb harissa és una delícia que desborda salut i alegria.  


Ingredients

  • 2 tassetes de llenties vermelles
  • aigua mineral
  • harissa en pols
  • oli d'oliva
  • 1 llima
  • verdures al gust tallades a tires per a crudités
  • pa de pita

Elaboració

  1. Renteu les llenties en un colador amb aigua tèbia fins que l'aigua surti clara.
  2. Cobriu les llenties en una olla amb el doble d'aigua, afegiu-hi una mica de sal i coeu-les durant 10 minuts. Un cop cuites, poseu-les en un bol i aixafeu-les amb una forquilla.
  3. Barregeu l'oli i l'harissa fins a obtenir una salsa. Amaniu l'hummus de llenties amb la salsa d'harissa i un rajolí de suc de llima. Serviu-lo amb les crudités i triangles de pa de pita torrats.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Renteu les llenties en un colador amb aigua tèbia fins que l’aigua surti clara.
  2. Cobriu les llenties en una olla amb el doble d’aigua, afegiu-hi una mica de sal i coeu-les durant 10 minuts. Un cop cuites, poseu-les en un bol i aixafeu-les amb una forquilla.
  3. Barregeu l’oli i l’harissa fins a obtenir una salsa. Amaniu l’hummus de llenties amb la salsa d’harissa i un rajolí de suc de llima. Serviu-lo amb les crudités i triangles de pa de pita torrats.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat