Hummus de cigrons

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  | 

L'hummus és una de les receptes de la cultura mediterrània oriental més coneguda arreu del món. És ideal com a pica-pica i per acompanyar verdures o carns. N'hi ha moltes versions --de llenties, de remolatxa, d'alvocat...--, però la recepta tradicional ja és extraordinària i deliciosa

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

1 pot petit de cigrons
2 c.s. de tahina
1 c.p. de

Elaboració

Netegeu bé els cigrons.
Introduïu tots els ingredients en un vas de batedora de mà i tritureu-los fins a obtenir una massa homogènia.
Una bona estratègia per trobar la consistència que…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat