Hummus de cigrons

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  | 

L'hummus és una de les receptes de la cultura mediterrània oriental més coneguda arreu del món. És ideal com a pica-pica i per acompanyar verdures o carns. N'hi ha moltes versions --de llenties, de remolatxa, d'alvocat...--, però la recepta tradicional ja és extraordinària i deliciosa

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 1 pot petit de cigrons
  • 2 c.s. de tahina
  • 1 c.p. de comí en pols
  • 1 gra d’all triturat
  • El suc d’una llimona
  • 3 c.s. d’oli d’oliva verge
  • 1 c.p. de sal

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
 

Hummus de cigrons

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  | 

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

L'hummus és una de les receptes de la cultura mediterrània oriental més coneguda arreu del món. És ideal com a pica-pica i per acompanyar verdures o carns. N'hi ha moltes versions --de llenties, de remolatxa, d'alvocat...--, però la recepta tradicional ja és extraordinària i deliciosa


Ingredients

  • 1 pot petit de cigrons
  • 2 c.s. de tahina
  • 1 c.p. de comí en pols
  • 1 gra d’all triturat
  • El suc d'una llimona
  • 3 c.s. d'oli d’oliva verge
  • 1 c.p. de sal

Elaboració

  1. Netegeu bé els cigrons.
  2. Introduïu tots els ingredients en un vas de batedora de mà i tritureu-los fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Una bona estratègia per trobar la consistència que es busca és afegir al final l'oli d'oliva de forma progressiva.
  4. Corregiu d’all, llimona, comí… al gust.
  5. Serviu decorant el plat amb pebre vermell dolç, un raig d'oli i unes llavors de sèsam.

Elaboració

  1. Netegeu bé els cigrons.
  2. Introduïu tots els ingredients en un vas de batedora de mà i tritureu-los fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Una bona estratègia per trobar la consistència que es busca és afegir al final l’oli d’oliva de forma progressiva.
  4. Corregiu d’all, llimona, comí… al gust.
  5. Serviu decorant el plat amb pebre vermell dolç, un raig d’oli i unes llavors de sèsam.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat