Hummus d’espàrrecs amb bastonets de pastanaga

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

Una bona manera d’aportar la dosi necessària de proteïnes és amb els llegums. I, si volem pair-los millor els hummus ens són una bona forma d'incorporar-los a la dieta.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 pot petit de cigrons ja fets (300 g)
  • 20 espàrrecs frescos
  • 1 alvocat
  • 4-6 pastanagues
  • ½ llimona
  • 1-3 c. s. de pebre vermell dolç
  • 1-3 c. p. de pebre vermell picant
  • 1 c. s. de comí
  • 10 c. s. d’OOVE
  • Sal

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Hummus d’espàrrecs amb bastonets de pastanaga

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Una bona manera d’aportar la dosi necessària de proteïnes és amb els llegums. I, si volem pair-los millor els hummus ens són una bona forma d'incorporar-los a la dieta.


Ingredients

  • 1 pot petit de cigrons ja fets (300 g)
  • 20 espàrrecs frescos
  • 1 alvocat
  • 4-6 pastanagues
  • ½ llimona
  • 1-3 c. s. de pebre vermell dolç
  • 1-3 c. p. de pebre vermell picant
  • 1 c. s. de comí
  • 10 c. s. d’OOVE
  • Sal

Elaboració

  1. Escorregueu el pot de cigrons i fiqueu-los en un recipient per batre. També es podria fer amb cigrons secs i coure’ls amb aigua abundant.
  2. Incorporeu 10 espàrrecs prèviament saltats, l’alvocat, el suc de mitja llimona, el pebre vermell dolç, el pebre vermell picant, el comí, l’oli d’oliva i la sal al gust.
  3. Bateu tota la mescla i incorporeu-hi una mica d’aigua, si és massa espessa, o més cigrons, si és massa líquida.
  4. Quan sigui una massa uniforme i homogènia, introduïu-la en un bol i afegiu-hi oli i pebre vermell per sobre.
  5. Peleu i talleu a tires les pastanagues i, en una planxa, salteu-les amb la resta d'espàrrecs.
  6. Gaudiu de l’hummus sucant-hi les pastanagues i els espàrrecs.

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  1. Escorregueu el pot de cigrons i fiqueu-los en un recipient per batre. També es podria fer amb cigrons secs i coure’ls amb aigua abundant.
  2. Incorporeu 10 espàrrecs prèviament saltats, l’alvocat, el suc de mitja llimona, el pebre vermell dolç, el pebre vermell picant, el comí, l’oli d’oliva i la sal al gust.
  3. Bateu tota la mescla i incorporeu-hi una mica d’aigua, si és massa espessa, o més cigrons, si és massa líquida.
  4. Quan sigui una massa uniforme i homogènia, introduïu-la en un bol i afegiu-hi oli i pebre vermell per sobre.
  5. Peleu i talleu a tires les pastanagues i, en una planxa, salteu-les amb la resta d’espàrrecs.
  6. Gaudiu de l’hummus sucant-hi les pastanagues i els espàrrecs.

Els apunts de la Mireia Galtès

  • També podeu untar l’hummus en una torrada de pa integral amb les pastanagues i els espàrrecs per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat