Iogurt casolà de coco amb fruita

Postres, esmorzars i berenars  |  Beatriz Moliz

Iogurt casolà fet amb llet de coco, probiòtics i una mica de paciència; acompanyat amb una mica de fruita al forn especiada. Trieu les fruites que més us agradin de cada temporada i a gaudir-ne.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    5 minuts + 12 hores de repòs

Ingredients

  • 1 llauna llet de coco
  • 2 càpsules de probiòtics (jo faig servir Acidophilus +40)
  • 1 c.p. d’extracte de vainilla

Ingredients per a la fruita al forn 

  • 2 pomes
  • 1 pera
  • Raïm
  • Gerds liofilitzats (opcional)
  • 1 c.p. de canyella
  • 1/2 c.p. de gingebre
  • Un rajolí d’OOVE i un altre de suc de llimona

Granola casolana o llavors per acompanyar

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Beatriz Moliz

Beatriz Moliz
Cofundadora de l'escola The Green Fuel

beatrizmoliz.com @beatrizmoliz
 

Iogurt casolà de coco amb fruita

Postres, esmorzars i berenars  |  Beatriz Moliz

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    5 minuts + 12 hores de repòs

Iogurt casolà fet amb llet de coco, probiòtics i una mica de paciència; acompanyat amb una mica de fruita al forn especiada. Trieu les fruites que més us agradin de cada temporada i a gaudir-ne.


Ingredients

  • 1 llauna llet de coco
  • 2 càpsules de probiòtics (jo faig servir Acidophilus +40)
  • 1 c.p. d’extracte de vainilla

Ingredients per a la fruita al forn 

  • 2 pomes
  • 1 pera
  • Raïm
  • Gerds liofilitzats (opcional)
  • 1 c.p. de canyella
  • 1/2 c.p. de gingebre
  • Un rajolí d’OOVE i un altre de suc de llimona
Granola casolana o llavors per acompanyar

Elaboració

  1. Deixeu la llauna de llet de coco fora de la nevera des del dia abans. Agiteu-la abans d’obrir-la i aboqueu-ne el contingut en un bol.
  2. Buideu les càpsules de probiòtics i, molt important, barregeu-ho fent servir una cullera de fusta o de plàstic, no de metall, ja que podria reaccionar negativament amb els probiòtics. Quan tot estigui ben integrat, tanqueu el pot i tapeu-lo bé.
  3. Emboliqueu el pot amb un drap de cuina i deixeu-lo en un lloc fosc i càlid durant com a mínim 12 hores. Com més temps estigui en repòs, més consistència agafarà.

Beatriz Moliz
Cofundadora de l'escola The Green Fuel

www.beatrizmoliz.com @beatrizmoliz

Elaboració

  1. Deixeu la llauna de llet de coco fora de la nevera des del dia abans. Agiteu-la abans d’obrir-la i aboqueu-ne el contingut en un bol.
  2. Buideu les càpsules de probiòtics i, molt important, barregeu-ho fent servir una cullera de fusta o de plàstic, no de metall, ja que podria reaccionar negativament amb els probiòtics. Quan tot estigui ben integrat, tanqueu el pot i tapeu-lo bé.
  3. Emboliqueu el pot amb un drap de cuina i deixeu-lo en un lloc fosc i càlid durant com a mínim 12 hores. Com més temps estigui en repòs, més consistència agafarà.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat