Iogurt amb compota de manzana i fruits secs

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

A l’hora de triar un iogurt, hem de tenir en compte que els més saludables són els sencers i naturals, sense cap gust ni sucre afegit, i preferiblement de cabra o ovella, ja que la llet d’aquests animals conté unes proteïnes més similars a les nostres i les podem assimilar més bé.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 iogurt o quefir ecològic de cabra o ovella
1 poma

Elaboració

Peleu i talleu la poma a trossos.
Col·loqueu els trossos de poma en una paella petita i cobriu amb aigua fins a la meitat.
Tapeu i bulliu durant 5 minuts, fins que la poma estigui tova.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat