Iogurt amb compota de manzana i fruits secs

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

A l’hora de triar un iogurt, hem de tenir en compte que els més saludables són els sencers i naturals, sense cap gust ni sucre afegit, i preferiblement de cabra o ovella, ja que la llet d’aquests animals conté unes proteïnes més similars a les nostres i les podem assimilar més bé.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 iogurt o quefir ecològic de cabra o ovella
  • 1 poma
  • Fruits secs al gust
  • Canyella al gust

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Iogurt amb compota de manzana i fruits secs

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

A l’hora de triar un iogurt, hem de tenir en compte que els més saludables són els sencers i naturals, sense cap gust ni sucre afegit, i preferiblement de cabra o ovella, ja que la llet d’aquests animals conté unes proteïnes més similars a les nostres i les podem assimilar més bé.


Ingredients

  • 1 iogurt o quefir ecològic de cabra o ovella
  • 1 poma
  • Fruits secs al gust
  • Canyella al gust

Elaboració

  1. Peleu i talleu la poma a trossos.
  2. Col·loqueu els trossos de poma en una paella petita i cobriu amb aigua fins a la meitat.
  3. Tapeu i bulliu durant 5 minuts, fins que la poma estigui tova.
  4. Coleu la poma i tritureu o aixafeu amb una forquilla amb una mica de canyella.
  5. Serviu el iogurt o quefir amb la compota de poma i els fruits secs per sobre.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Peleu i talleu la poma a trossos.
  2. Col·loqueu els trossos de poma en una paella petita i cobriu amb aigua fins a la meitat.
  3. Tapeu i bulliu durant 5 minuts, fins que la poma estigui tova.
  4. Coleu la poma i tritureu o aixafeu amb una forquilla amb una mica de
    canyella.
  5. Serviu el iogurt o quefir amb la compota de poma i els fruits secs per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat