Kaleslaw, amanida de col i maionesa

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

La famosa coleslaw, reversionada amb fulles de col kale; una amanida viva, plena d'enzims, clorofil·la, calci, vitamines C, A i K, moltíssim ferro, antioxidants, molta fibra i molt poques calories!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

3 o 4 fulles de col kale
1 bulb mitjà de fonoll
1

Elaboració

Ratlleu totes les verdures, barregeu-les amb la salsa, feu-los un massatge i ja estan a punt per menjar!

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat