Kisir de búrgul amb menta y magrana

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Descobriu el kirim, una recepta turca feta a base de búrgul, menta i magrana amb una textura maravellosa, acompañada d'una salsa feta amb nous de macadàmia. ¡Un tresor per la salud!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1 tassa de búrgul (de gra gruixut)
1 ceba
1 gra d

Elaboració

Pinteu una olla amb una mica d’oli d’oliva i salteu la ceba ben picada amb una mica de sal marina fins que estigui picada. Afegiu-hi el pesto vermell, els tomàquets escorreguts i trossejats a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat