Llenguado al forn amb verduretes

Plat principal  |  Cristina Padrós

El llenguado es considera un peix blanc perque la seva quantitat en greixos és per sota del 5%. Aquest tipus de peix té un sabor més suau. Entre el peix blanc hi trobem el lluç, el bacallà, el rap, el turbot, el gall i el llenguado. Ideals per a persones en perdua de pes.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

2 llenguados

2 carxofes tallades a quarts

2 cebes tall

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 °C.
En una safata per enfornar, col·loqueu les verduretes amb un bon raig d’oli, una mica de sal i el romaní sec al gust.
Ho poseu al forn durant 15 minuts a 1…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat