Llenguado al forn amb verduretes

Plat principal  |  Cristina Padrós

El llenguado es considera un peix blanc perque la seva quantitat en greixos és per sota del 5%. Aquest tipus de peix té un sabor més suau. Entre el peix blanc hi trobem el lluç, el bacallà, el rap, el turbot, el gall i el llenguado. Ideals per a persones en perdua de pes.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

2 llenguados

2 carxofes tallades a quarts

2 cebes tallades a quarts

2 pebrots verds italians ben nets i sencers

8 cols de Brussel·les partides per la meitat

2 pastanagues pelades i a rodelles d’un dit de gruix

Romaní sec

Oli d’oliva 

Sal

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Llenguado al forn amb verduretes

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

El llenguado es considera un peix blanc perque la seva quantitat en greixos és per sota del 5%. Aquest tipus de peix té un sabor més suau. Entre el peix blanc hi trobem el lluç, el bacallà, el rap, el turbot, el gall i el llenguado. Ideals per a persones en perdua de pes.


Ingredients

2 llenguados 2 carxofes tallades a quarts 2 cebes tallades a quarts 2 pebrots verds italians ben nets i sencers 8 cols de Brussel·les partides per la meitat 2 pastanagues pelades i a rodelles d’un dit de gruix Romaní sec Oli d’oliva  Sal

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. En una safata per enfornar, col·loqueu les verduretes amb un bon raig d’oli, una mica de sal i el romaní sec al gust.
  3. Ho poseu al forn durant 15 minuts a 180 °C.
  4. Renteu els llenguados i, passats els 15 minuts, poseu-los sobre les verdures que teníem al forn i ho enforneu tot 15 minuts més.
  5. Passat el temps, ja ho teniu a punt per emplatar.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. En una safata per enfornar, col·loqueu les verduretes amb un bon raig d’oli, una mica de sal i el romaní sec al gust.
  3. Ho poseu al forn durant 15 minuts a 180 °C.
  4. Renteu els llenguados i, passats els 15 minuts, poseu-los sobre les verdures que teníem al forn i ho enforneu tot 15 minuts més.
  5. Passat el temps, ja ho teniu a punt per emplatar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat