Llenguado a la meunière de mantega d’anxoves

Plat principal, Condiments i salses  |  Mel Sánchez

Us vull felicitar aquestes festes de Nadal amb la millor recepta de meunière que heu tastat mai, sense arrebossar amb farina, i us asseguro que la seva textura i sabor són la bomba. La mantega la podeu tenir preparada dies abans i tenir la recepta feta en 5 minuts.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

2 llenguados mitjans nets a filets (8 filets de llenguad

Elaboració

Per a la mantega d’anxoves

Traieu la mantega de la nevera perquè tingui una textura de pomada en el moment de la recepta 20 minuts abans de començar.
Mentrestant, piqueu amb un ganivet els f…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat