Lluç al allet i pebre vermell

Plat principal  |  Cristina Padrós

El lluç és un peix blanc, saborós i molt benvulgut per la seva carn suau i sucosa que es pot utilitzar de diverses maneres. Ens aporta al nostre organisme vitamines com les del grup B, minerals com el ferro, potasi, fósfor, calci, magnesi entre altres, i a més hi ha estudis que demostren que ens pot ajudar a reduir el nostre perímetre abdominal.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

4 rodelles de lluç

4 alls pelats i laminats

Oli d’oliva verge extra

1 c. p. de pebre vermell dolç

1 c. p. de pebre vermell picant

Sal al gust

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Lluç al allet i pebre vermell

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

El lluç és un peix blanc, saborós i molt benvulgut per la seva carn suau i sucosa que es pot utilitzar de diverses maneres. Ens aporta al nostre organisme vitamines com les del grup B, minerals com el ferro, potasi, fósfor, calci, magnesi entre altres, i a més hi ha estudis que demostren que ens pot ajudar a reduir el nostre perímetre abdominal.


Ingredients

4 rodelles de lluç 4 alls pelats i laminats Oli d’oliva verge extra 1 c. p. de pebre vermell dolç 1 c. p. de pebre vermell picant Sal al gust

Elaboració

  1. Poseu una paella al foc amb un rajolí d’oli i coeu les rodelles de lluç. 
  2. En una nova paella, afegiu 4 cullerades d’oli i els alls laminats i els daureu (amb compte que no es cremin perquè amargarien). Quan estiguin enrossits, hi afegim els dos tipus de pebre vermell i els retirem del foc.
  3. Emplateu el lluç i ho regueu tot amb l’oli dels pebres i els allets.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Poseu una paella al foc amb un rajolí d’oli i coeu les rodelles de lluç. 
  2. En una nova paella, afegiu 4 cullerades d’oli i els alls laminats i els daureu (amb compte que no es cremin perquè amargarien). Quan estiguin enrossits, hi afegim els dos tipus de pebre vermell i els retirem del foc.
  3. Emplateu el lluç i ho regueu tot amb l’oli dels pebres i els allets.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat