Lluç al allet i pebre vermell

Plat principal  |  Cristina Padrós

El lluç és un peix blanc, saborós i molt benvulgut per la seva carn suau i sucosa que es pot utilitzar de diverses maneres. Ens aporta al nostre organisme vitamines com les del grup B, minerals com el ferro, potasi, fósfor, calci, magnesi entre altres, i a més hi ha estudis que demostren que ens pot ajudar a reduir el nostre perímetre abdominal.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

4 rodelles de lluç

4 alls pelats i laminats

Oli d’o

Elaboració

Poseu una paella al foc amb un rajolí d’oli i coeu les rodelles de lluç. 
En una nova paella, afegiu 4 cullerades d’oli i els alls laminats i els daureu (amb compte que no es cremin perq…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat