Macarrons de fajol al pesto d’avellanes i alvocat

Plat principal, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

Cada cop és més fàcil trobar macarrons sense gluten, especials per a celíacs o per a persones que volen seguir un estil de vida sense gluten. Els de fajol són una opció fantàstica, tant pel sabor com per les propietats.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

60 g de macarrons de fajol
1 alvocat petit o 1/2 gran

Elaboració

Coeu els macarrons amb força aigua bullent.
Mentrestant, prepareu el pesto: piqueu primer les avellanes i després afegiu-hi l’oli i les branques d’alfàbrega fresca. Incorporeu-hi primer mig …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat