Macarrons de fajol al pesto d’avellanes i alvocat

Plat principal, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

Cada cop és més fàcil trobar macarrons sense gluten, especials per a celíacs o per a persones que volen seguir un estil de vida sense gluten. Els de fajol són una opció fantàstica, tant pel sabor com per les propietats.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 60 g de macarrons de fajol
  • 1 alvocat petit o 1/2 gran
  • 1 ceba o 1 grapat d’escarola
  • 1 tasseta d’avellanes
  • 1 grapat d’alfàbrega fresca
  • 1 tasseta d’oli d’oliva verge extra
  • 2-3 c.s. de llavors variades (gira-sol, carbassa…)

 

 

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Macarrons de fajol al pesto d’avellanes i alvocat

Plat principal, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Cada cop és més fàcil trobar macarrons sense gluten, especials per a celíacs o per a persones que volen seguir un estil de vida sense gluten. Els de fajol són una opció fantàstica, tant pel sabor com per les propietats.


Ingredients

  • 60 g de macarrons de fajol
  • 1 alvocat petit o 1/2 gran
  • 1 ceba o 1 grapat d'escarola
  • 1 tasseta d'avellanes
  • 1 grapat d'alfàbrega fresca
  • 1 tasseta d'oli d'oliva verge extra
  • 2-3 c.s. de llavors variades (gira-sol, carbassa...)
   

Elaboració

  1. Coeu els macarrons amb força aigua bullent.
  2. Mentrestant, prepareu el pesto: piqueu primer les avellanes i després afegiu-hi l'oli i les branques d'alfàbrega fresca. Incorporeu-hi primer mig alvocat i, si encara queda fort, l’altre mig. És important no passar-se d'alvocat ja que no deixaria apreciar el sabor de l'alfàbrega i de les avellanes.
  3. Un cop cuits, refredeu els macarrons amb aigua freda i serviu en un bol.
  4. A l'hora de menjar, es poden servir els macarrons ja barrejats amb el pesto i la ceba crua tallada a trossos petits, o també fer un llit d'escarola, posar-hi els macarrons per sobre i la salsa pesto a un costat.
  5. Escampeu les llavors variades per sobre i afegiu-hi espècies al gust.

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  1. Coeu els macarrons amb força aigua bullent.
  2. Mentrestant, prepareu el pesto: piqueu primer les avellanes i després afegiu-hi l’oli i les branques d’alfàbrega fresca. Incorporeu-hi primer mig alvocat i, si encara queda fort, l’altre mig. És important no passar-se d’alvocat ja que no deixaria apreciar el sabor de l’alfàbrega i de les avellanes.
  3. Un cop cuits, refredeu els macarrons amb aigua freda i serviu en un bol.
  4. A l’hora de menjar, es poden servir els macarrons ja barrejats amb el pesto i la ceba crua tallada a trossos petits, o també fer un llit d’escarola, posar-hi els macarrons per sobre i la salsa pesto a un costat.
  5. Escampeu les llavors variades per sobre i afegiu-hi espècies al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat