Magdalenes d’ametlla i pera

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Tots a la cuina! Aquestes magdalenes queden delicioses amb una presa de xocolata pura al centre; només s'ha d'enterrar abans de posar al forn!

  • Racions:
    10 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

1 ½ tassa (160 g) de farina d’ametlla
3 (300 g) pe

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Peleu i tritureu la pera fins a aconseguir un puré.
Afegiu-hi la resta d’ingredients i tritureu fins a formar una massa homogènia.
Aboqueu la massa en m…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat