Magdalenes de civada i gerds

Postres, esmorzars i berenars  |  Patri Tena

Aquestes delicioses magdalenes sense lactosa, farines ni ou son una opció perfecta quan tenim poc temps per esmorzar, però no volem renunciar a menjar saludable.

  • Racions:
    12
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts + 8 hores de repòs

Ingredients

225 g de flocs de civada sencers *
1 c.s. de llavors

Elaboració

Poseu la civada en un recipient gros amb la cullerada de xia. Afegiu-hi la llet o beguda vegetal, el xarop d’atzavara, l’extracte de vainilla, la canyella i la sal. Barregeu bé els ingredient…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat