Magdalenes de civada i gerds

Postres, esmorzars i berenars  |  Patri Tena

Aquestes delicioses magdalenes sense lactosa, farines ni ou son una opció perfecta quan tenim poc temps per esmorzar, però no volem renunciar a menjar saludable.

  • Racions:
    12
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts + 8 hores de repòs

Ingredients

  • 225 g de flocs de civada sencers *
  • 1 c.s. de llavors de xia
  • 330 ml de beguda vegetal **
  • 50 g de xarop d’atzavara o mel (per a no vegans)
  • 1 c.s. d’extracte de vainilla
  • 1 c.s. de canyella
  • 1 c.p. de llevat químic

* Escolliu civada certificada per una dieta lliure de gluten

** Escolliu una beguda vegetal certificada per una dieta lliure de gluten

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Patri Tena

Patri Tena
Cuinera de passíó i creadora de l’instagram “Tic Tac Yummy“

tictacyummy.com @tictacyummy
 

Magdalenes de civada i gerds

Postres, esmorzars i berenars  |  Patri Tena

  • Racions:
    12
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts + 8 hores de repòs

Aquestes delicioses magdalenes sense lactosa, farines ni ou son una opció perfecta quan tenim poc temps per esmorzar, però no volem renunciar a menjar saludable.


Ingredients

  • 225 g de flocs de civada sencers *
  • 1 c.s. de llavors de xia
  • 330 ml de beguda vegetal **
  • 50 g de xarop d’atzavara o mel (per a no vegans)
  • 1 c.s. d’extracte de vainilla
  • 1 c.s. de canyella
  • 1 c.p. de llevat químic
* Escolliu civada certificada per una dieta lliure de gluten ** Escolliu una beguda vegetal certificada per una dieta lliure de gluten

Elaboració

  1. Poseu la civada en un recipient gros amb la cullerada de xia. Afegiu-hi la llet o beguda vegetal, el xarop d’atzavara, l’extracte de vainilla, la canyella i la sal. Barregeu bé els ingredients.
  2. Tapeu el recipient i reserveu-lo tota la nit a la nevera.
  3. L’endemà al matí, preescalfeu el forn a 180 °C i destapeu el recipient amb la mescla. Afegiu-hi l’oli de coco fos i el llevat químic. Torneu-ho a barrejar.
  4. Feu servir un motlle per a magdalenes i poseu unes càpsules de paper als forats. Ompliu les càpsules fins a la vora, i poseu-hi 2 o 3 gerds a cada una.
  5. Enforneu-les durant uns 25 minuts, o fins que, quan les punxeu amb un pal, surti sec. No han de quedar gaire daurades; si es dauren més del compte, abaixeu la temperatura del forn i enforneu més minuts. Ja teniu a punt aquestes magdalenes tan sucoses, saludables i energètiques.

Patri Tena
Cuinera de passíó i creadora de l’instagram “Tic Tac Yummy“

www.tictacyummy.com @tictacyummy

Elaboració

  1. Poseu la civada en un recipient gros amb la cullerada de xia. Afegiu-hi la llet o beguda vegetal, el xarop d’atzavara, l’extracte de vainilla, la canyella i la sal. Barregeu bé els ingredients.
  2. Tapeu el recipient i reserveu-lo tota la nit a la nevera.
  3. L’endemà al matí, preescalfeu el forn a 180 °C i destapeu el recipient amb la mescla. Afegiu-hi l’oli de coco fos i el llevat químic. Torneu-ho a barrejar.
  4. Feu servir un motlle per a magdalenes i poseu unes càpsules de paper als forats. Ompliu les càpsules fins a la vora, i poseu-hi 2 o 3 gerds a cada una.
  5. Enforneu-les durant uns 25 minuts, o fins que, quan les punxeu amb un pal, surti sec. No han de quedar gaire daurades; si es dauren més del compte, abaixeu la temperatura del forn i enforneu més minuts. Ja teniu a punt aquestes magdalenes tan sucoses, saludables i energètiques.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat