Magdalenes de pastanaga i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Delicioses magdalenes sense farines a base de coco ratllat, pastanaga i plàtan.

  • Racions:
    7 racions
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1 plàtan madur
3 pastanagues
1 ¼ tassa (100 g) d

Elaboració

Preescalfeu el forn a 150 ºC.
En un bol, aixafeu el plàtan amb l’ajuda d’una forquilla fins que quedi una massa tan homogènia com sigui possible.
Afegiu-hi el vinagre de poma, l’ou,…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat