Magdalenes de pastanaga i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Delicioses magdalenes sense farines a base de coco ratllat, pastanaga i plàtan.

  • Racions:
    7 racions
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 1 plàtan madur
  • 3 pastanagues
  • 1 ¼ tassa (100 g) de coco ratllat
  • 1 ou
  • 1 c.s. d’oli de coco verge
  • 1 c.s. de canyella
  • 1 c.s. de vinagre de poam
  • 1 c.c. ( de café) de bicarbonat
  • Una mica de sal marina
  • Una mica de nou moscada
  • Un grapat de nous
  • Un grapat de panses

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Magdalenes de pastanaga i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    7 racions
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Delicioses magdalenes sense farines a base de coco ratllat, pastanaga i plàtan.


Ingredients

  • 1 plàtan madur
  • 3 pastanagues
  • 1 ¼ tassa (100 g) de coco ratllat
  • 1 ou
  • 1 c.s. d’oli de coco verge
  • 1 c.s. de canyella
  • 1 c.s. de vinagre de poam
  • 1 c.c. ( de café) de bicarbonat
  • Una mica de sal marina
  • Una mica de nou moscada
  • Un grapat de nous
  • Un grapat de panses

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 150 ºC.
  2. En un bol, aixafeu el plàtan amb l’ajuda d’una forquilla fins que quedi una massa tan homogènia com sigui possible.
  3. Afegiu-hi el vinagre de poma, l’ou, l’oli de coco desfet al bany maria i barregeu-ho bé.
  4. Peleu les pastanagues i ratlleu-les ben fines. Afegiu-les a la barreja.
  5. Amb un processador d’aliments, tritureu el coco ratllat fins a obtenir farina.
  6. En un altre bol, barregeu els ingredients secs: el coco ratllat triturat, el bicarbonat, la canyella, la nou moscada i la sal marina.
  7. Afegiu a poc a poc els ingredients secs als ingredients humits mentre barregeu bé perquè s’integrin tots els ingredients. La barreja ha de ser consistent; si queda una mica líquida podeu afegir-hi una mica més de coco ratllat triturat fins a aconseguir que espesseixi una mica més.
  8. Afegiu-hi les nous trossejades i les panses.
  9. Aboqueu la massa en motlles individuals de magdalenes (arribeu fins a dalt) i enforneu durant uns 35 minuts.
  10. Traieu del forn i deixeu refredar.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 150 ºC.
  2. En un bol, aixafeu el plàtan amb l’ajuda d’una forquilla fins que quedi una massa tan homogènia com sigui possible.
  3. Afegiu-hi el vinagre de poma, l’ou, l’oli de coco desfet al bany maria i barregeu-ho bé.
  4. Peleu les pastanagues i ratlleu-les ben fines. Afegiu-les a la barreja.
  5. Amb un processador d’aliments, tritureu el coco ratllat fins a obtenir farina.
  6. En un altre bol, barregeu els ingredients secs: el coco ratllat triturat, el bicarbonat, la canyella, la nou moscada i la sal marina.
  7. Afegiu a poc a poc els ingredients secs als ingredients humits mentre barregeu bé perquè s’integrin tots els ingredients. La barreja ha de ser consistent; si queda una mica líquida podeu afegir-hi una mica més de coco ratllat triturat fins a aconseguir que espesseixi una mica més.
  8. Afegiu-hi les nous trossejades i les panses.
  9. Aboqueu la massa en motlles individuals de magdalenes (arribeu fins a dalt) i enforneu durant uns 35 minuts.
  10. Traieu del forn i deixeu refredar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat