Magdalenes de xufa i moniato amb gotes de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Manyer

La xufa és el tubercle de la xufera. Aliment mil·lenari, originari d'Egipte, però que ja forma part de la tradició valenciana. Normalment es fa servir per elaborar l'orxata, però també es poden fer postres boníssims com aquest.

  • Racions:
    4 - 8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 10 minuts

Ingredients

500 g de moniato cuit i pelat
1/2 T d’oli d’oliva ver

Elaboració

Proposta amb suc de taronja

Coeu els moniatos al vapor o al forn amb la pell fins que quedin ben tendres. Un cop cuits, amb cura de no cremar-vos, peleu-los i talleu-los a daus. Si els coeu al fo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat