Mandonguilles amb salsa d’ametlles

Plat principal  |  Lucía Gómez

Recepta de mandonguilles veganes sense carn, ou o farina a base de fajol, un pseudocereal que per a masses és el millor ja que es treballa molt bé. Ja veureu que fins i tot els més experts no notaran que són de fajol!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

1 tassa de fajol
2 tasses d’aigua filtrada
1 culle

Elaboració

Renteu bé el fajol i coeu-lo, amb el doble d’aigua, a foc mínim, durant 20 minuts.
Mentrestant, piqueu molt bé la ceba i poseu-la a la paella amb una cullerada d’oli durant 10 minuts, a foc …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat