Mandonguilles amb salsa ceto

Plat principal  | 

Us proposem aquestes mandonguilles de carn amb salsa de tomàquet ceto, una adaptació baixa en carbohidrats del plat tradicional que agradarà a tota la família.

  • Racions:
    4 raciones
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 500 g de carn de vedella, picada
  • 1 ceba de Figueres molt ben picada
  • 1 ou
  • 1 o 2 c. s. de farina d’ametlles
  • Sal
  • Pebre
  • OOVE

Per a la salsa

  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 tomàquet
  • 1 got d’aigua
  • Pebre i cúrcuma
  • Sal
  • OOVE

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
 

Mandonguilles amb salsa ceto

Plat principal  | 

  • Racions:
    4 raciones
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Us proposem aquestes mandonguilles de carn amb salsa de tomàquet ceto, una adaptació baixa en carbohidrats del plat tradicional que agradarà a tota la família.


Ingredients

  • 500 g de carn de vedella, picada
  • 1 ceba de Figueres molt ben picada
  • 1 ou
  • 1 o 2 c. s. de farina d’ametlles
  • Sal
  • Pebre
  • OOVE
Per a la salsa
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 tomàquet
  • 1 got d’aigua
  • Pebre i cúrcuma
  • Sal
  • OOVE

Elaboració

  1. Piqueu una mica les verdures.
  2. En una paella, sofregiu una mica la ceba. Deixeu que es refredi.
  3. En un bol, barregeu la carn de vedella, l’ou i la ceba. Afegiu-hi la farina d’ametlles, salpebreu-ho i barregeu-ho bé.
  4. Formeu les mandonguilles amb les mans.
  5. Segelleu en una paella amb una mica d’OOVE.
Per a la salsa
  1. En una olla, sofregiu la ceba de 5 a 10 minuts a foc mitjà vigilant que no es cremi. Afegiu-hi el carbassó i el tomàquet i remeneu de tant en tant. Al cap d’uns minuts, afegiu-hi el got d’aigua i salpebreu-ho.
  2. Cuineu uns 10 minuts a foc baix. Un cop fet, tritureu-ho.
  3. A la mateixa olla i a foc lent, poseu-hi les mandonguilles perquè acabin de fer-se.

Elaboració

  1. Piqueu una mica les verdures.
  2. En una paella, sofregiu una mica la ceba. Deixeu que es refredi.
  3. En un bol, barregeu la carn de vedella, l’ou i la ceba. Afegiu-hi la farina d’ametlles, salpebreu-ho i barregeu-ho bé.
  4. Formeu les mandonguilles amb les mans.
  5. Segelleu en una paella amb una mica d’OOVE.

Per a la salsa

  1. En una olla, sofregiu la ceba de 5 a 10 minuts a foc mitjà vigilant que no es cremi. Afegiu-hi el carbassó i el tomàquet i remeneu de tant en tant. Al cap d’uns minuts, afegiu-hi el got d’aigua i salpebreu-ho.
  2. Cuineu uns 10 minuts a foc baix. Un cop fet, tritureu-ho.
  3. A la mateixa olla i a foc lent, poseu-hi les mandonguilles perquè acabin de fer-se.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat