Mandonguilles vegetarianes amb salsa Garden-Thai

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Unes mandonguilles vegetarianes i sense gluten també poden ser delicioses. Aquestes, com a mínim, ho són; a més de molt fàcils i nutritives.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts + temps de refredat + temps de cocció de les llenties i l'arròs

Ingredients

250 g de llentia cuita
140 g d’arròs integral cuit

Elaboració

Piqueu finament la ceba i sofregiu-la en una mica d’oli de sèsam (o de coco) fins que estigui transparent.
Talleu la col llombarda molt petita i afegiu-la a la ceba. Afegiu-hi una mica de suc …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat