Mango a la planxa sobre ricotta i vinagreta de mel

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Amanida tèbia que segur que us sorprendrà per la combinació de l’intens perfum del mango sobre una ricotta dolça i cremosa amb un extra de cruixent amb créixens, pipes de gira-sol torrades i vinagreta de mel.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

½ terrina de ricotta (125 g)
1 mango de proximitat

Elaboració

Peleu el mango amb un pelador o un ganivet petit i afilat. Feu dos talls paral·lels a banda i banda del pinyol (en el sentit vertical de la fruita). Així obtindreu dues meitats només amb polpa….

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat