Mantecaditos de xufa i llet de coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

Quan arriben les festes sovint tenim el mateix dilema: Què menjarem per no caure en excessos i seguir cuidant-nos? Amb aquesta senzilla recepta, sense coccions que debilitin els nutrients, preparareu els millors dolços nadalencs.

  • Racions:
    14
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1/2 T de farina de xufa
1/2 T de llet de coco en pols

Elaboració

Poseu tots els ingredients secs en un bol i barregeu molt bé amb una espàtula o batedor de vareta, procurant que no quedin grumolls.
Feu un forat al centre de la barreja seca i afegiu-hi l’ol…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat