Massapà casolà cobert de xocolata negra

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Els massapans són un dels dolços estrella del Nadal. Descobreix com els pots fer a casa per aconseguir un dolç de nadal sense un excés de sucre, greixos i additius.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

4 tasses – 400 g d’ametlla crua mòlta
Ratlladura d’u

Elaboració

En el processador d’aliments, poseu la farina d’ametlla crua i tritureu fins a obtenir una farina molt fina i una mica enganxosa.
Poseu-ho en un bol i afegiu-hi la ratlladura d’una llimona; bar…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat