La millor hamburguesa del món

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Hamburguesa que combina una textura consistent i cremosa amb una barreja de sabors intensos. ¡Una explosió de sabors a cada mos!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts + 2 hores de refrigeració

Ingredients

1 remolatxa cuita
1 tassa de fajol
1 tassa d’azuki

Elaboració

Coeu el fajol amb el doble del seu volum a foc mitjà durant 20 minuts i reserveu. Mentre es fa el blat, coeu la ceba vermella picada. Aixafeu les azukis lleugerament amb una forquilla, trossegeu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat