Minicarbassó farcit de botifarra de perol amb crema de pernil ibèric

Plat principal  |  Mel Sánchez

El carbassó està ara en plena temporada i, quan estem fent cetogènica, això ens posa molt contents. Aquesta és una recepta molt fàcil però una mica laboriosa. La pots simplificar utilitzant carbassons d’una mida estàndard per així no entretenir-te tant amb el farcit.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts

Ingredients

1250 g de carbassó petit tipus Clarita o 3 de grans

Elaboració

Talleu uns 12 carbassons (750 g) mini per la meitat i feu-los uns talls a la carn en forma de reixeta sense arribar a la pell. Col·loqueu-los en una safata de forn sobre paper vegetal (amb la pel…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat