Mongetes tendres amb ametlla i iogurt

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Us proposem una recepta exquisidament senzilla per acompanyar els vostres plats: mongetes tendres escaldades i saltades amb ghee de cabra o oli de coco amb ametlles laminades i torrades i una salsa de iogurt deliciosa i cremosa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

400 g de mongetes tendres rodones despuntades
50 g d

Elaboració

Renteu i despunteu les mongetes. Bulliu-les en una olla sense tapar, amb aigua abundant i sal marina durant uns 3 minuts. Retireu-les amb una escumadora i refredeu-les ràpidament en un bol amb ai…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat