Moniato chai

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Impossible resistir-se a aquesta barreja boníssima feta amb una infusió d'espècies, beguda vegetal i puré de moniato.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 cullerada plena de puré de moniato (o de carabassa)
  • 1 culleradeta de barreja d’espècies mòltes (per exemple, clau, gingebre, canyella i cardamom)
  • 1 tassa de beguda vegetal (al gust)
  • 2 dàtils sense pinyol (és opcional, només si es vol més dolçor)
  • 1 cullerada rasa de te negre, te verd o rooibos

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Moniato chai

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Impossible resistir-se a aquesta barreja boníssima feta amb una infusió d'espècies, beguda vegetal i puré de moniato.


Ingredients

  • 1 cullerada plena de puré de moniato (o de carabassa)
  • 1 culleradeta de barreja d'espècies mòltes (per exemple, clau, gingebre, canyella i cardamom)
  • 1 tassa de beguda vegetal (al gust)
  • 2 dàtils sense pinyol (és opcional, només si es vol més dolçor)
  • 1 cullerada rasa de te negre, te verd o rooibos

Elaboració

  1. En un pot, poseu la beguda vegetal amb les espècies i els brins de te fins que arribi al punt d’ebullició. Retireu, tapeu i deixeu reposar.
  2. Coleu la infusió i aboqueu al vas d’una batedora, afegiu-hi el puré de moniato, els dàtils i tritureu fins a aconseguir una barreja homogènia.
  3. Serviu immediatament i, si ho voleu, afegiu-hi una mica més de barreja d'espècies per sobre.
 

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. En un pot, poseu la beguda vegetal amb les espècies i els brins de te fins que arribi al punt d’ebullició. Retireu, tapeu i deixeu reposar.
  2. Coleu la infusió i aboqueu al vas d’una batedora, afegiu-hi el puré de moniato, els dàtils i tritureu fins a aconseguir una barreja homogènia.
  3. Serviu immediatament i, si ho voleu, afegiu-hi una mica més de barreja d’espècies per sobre.

 

Els apunts de l'Adriana Ortemberg

  • Per a un dia amb moltes presses, podeu fer servir una bosseta de te chai i barrejar-la amb la resta d’ingredients de la recepta, però queda molt millor preparat de l’altra manera.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat