Moniato chai

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Impossible resistir-se a aquesta barreja boníssima feta amb una infusió d'espècies, beguda vegetal i puré de moniato.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

1 cullerada plena de puré de moniato (o de carabassa)

Elaboració

En un pot, poseu la beguda vegetal amb les espècies i els brins de te fins que arribi al punt d’ebullició. Retireu, tapeu i deixeu reposar.
Coleu la infusió i aboqueu al vas d’una batedo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat