Moniato farcit de bolets i kale amb salsa d’alvocat

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

La recepta d'avui és tan deliciosa, saciant i increïble que us en llepareu els dits de boníssima que és. Té tres ingredients exquisits de temporada: moniato, kale i camagrocs que no us podreu resistir a tastar!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 30 minuts

Ingredients

2 moniatos
Un bol de camagrocs
8 manats de kale

Elaboració

Escalfeu el forn a 250 ºC.
Netegeu bé el moniato i feu-li forats per tot arreu amb una forquilla.
Poseu el moniato el forn amb una safata coberta amb paper de forn. Deixeu que és fornegi …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat