Moniatos farcits amb verdures i cigrons

Plat principal, Condiments i salses  |  Chloé Sucrée

Una receta fàcil, vegetariana i deliciosa per a preparar un àpat sa i reconfortant.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

Per als moniatos

  • 2 moniatos mitjans nets i tallats longitudinalment pel mig
  • Oli d’oliva
  • Pessic de sal

Per al farciment

  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1 ceba vermella picada
  • ¼ tassa/30 g de pinyons
  • 1 porro gran tallat a rodanxes
  • 2 grapats d’espinacs baby
  • 1 tassa/165 g de cigrons cuits i escorreguts
  • 80 g de formatge feta esmicolat

Per a la salsa

  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • ½ gra d’all ratllat
  • 4 culleres de suc de llimona
  • Pessic de pebre de Caiena
  • 2 culleres d’herbes fresques picades (julivert, anet, alfàbrega, etc.)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Chloé Sucrée

Chloé Sucrée
Creadora del Biotiful Plan

beingbiotiful.com @beingbiotiful
 

Moniatos farcits amb verdures i cigrons

Plat principal, Condiments i salses  |  Chloé Sucrée

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Una receta fàcil, vegetariana i deliciosa per a preparar un àpat sa i reconfortant.


Ingredients

Per als moniatos

  • 2 moniatos mitjans nets i tallats longitudinalment pel mig
  • Oli d’oliva
  • Pessic de sal

Per al farciment

  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1 ceba vermella picada
  • ¼ tassa/30 g de pinyons
  • 1 porro gran tallat a rodanxes
  • 2 grapats d’espinacs baby
  • 1 tassa/165 g de cigrons cuits i escorreguts
  • 80 g de formatge feta esmicolat

Per a la salsa

  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • ½ gra d’all ratllat
  • 4 culleres de suc de llimona
  • Pessic de pebre de Caiena
  • 2 culleres d’herbes fresques picades (julivert, anet, alfàbrega, etc.)

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 210 ºC.
  2. Poseu els moniatos tallats de cap per amunt en una safata amb una mica d’oli d’oliva i sal. Enforneu uns 30 minuts o fins que estiguin fets.
  3. Mentrestant, escalfeu l’oli d’oliva a foc mitjà en una paella i caramel·litzeu la ceba uns 8 minuts sense que es cremi.
  4. Afegiu els pinyons i torreu uns 3 minuts.
  5. Afegiu el porro tallat a rodanxes fines i cuineu uns 8 minuts o fins que estigui translúcid.
  6. Afegiu els espinacs baby i cuineu 3 minuts més.
  7. Afegiu els cigrons escorreguts i el formatge feta, pebre i sal.
  8. Per fer la salsa, barregeu tots els ingredients en un bol.
  9. Obriu una mica cada moniato i ompliu amb la barreja de porros, cigrons i feta. Serviu amb una mica de salsa per sobre.
  10. Si ho voleu, podeu substituir la salsa per algun pesto.

Chloé Sucrée
Creadora del Biotiful Plan

www.beingbiotiful.com @beingbiotiful

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 210 ºC.
  2. Poseu els moniatos tallats de cap per amunt en una safata amb una mica d’oli d’oliva i sal. Enforneu uns 30 minuts o fins que estiguin fets.
  3. Mentrestant, escalfeu l’oli d’oliva a foc mitjà en una paella i caramel·litzeu la ceba uns 8 minuts sense que es cremi.
  4. Afegiu els pinyons i torreu uns 3 minuts.
  5. Afegiu el porro tallat a rodanxes fines i cuineu uns 8 minuts o fins que estigui translúcid.
  6. Afegiu els espinacs baby i cuineu 3 minuts més.
  7. Afegiu els cigrons escorreguts i el formatge feta, pebre i sal.
  8. Per fer la salsa, barregeu tots els ingredients en un bol.
  9. Obriu una mica cada moniato i ompliu amb la barreja de porros, cigrons i feta. Serviu amb una mica de salsa per sobre.
  10. Si ho voleu, podeu substituir la salsa per algun pesto.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat