Moniatos amb saltat de rossinyols i menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Deliciosos moniatos amb el saltat de bolets, alls tendres, avellanes i menta. Aquesta recepta és molt vistosa pel tipus de tall del moniato i ja veureu que és més fàcil del que sembla!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

  • 5-6 moniatos mitjans
  • Rossinyols (o altres bolets de temporada)
  • Oli d’oliva
  • Alls tendres
  • 1 grapat d’avellanes
  • ½ c.p. de pebre negre mòlt
  • 1 pessic de sal marina
  • 1 pessic de pebre vermell
  • 1 pessic de cúrcuma
  • Un grapat de fulles de menta fresca

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Moniatos amb saltat de rossinyols i menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Deliciosos moniatos amb el saltat de bolets, alls tendres, avellanes i menta. Aquesta recepta és molt vistosa pel tipus de tall del moniato i ja veureu que és més fàcil del que sembla!


Ingredients

  • 5-6 moniatos mitjans
  • Rossinyols (o altres bolets de temporada)
  • Oli d’oliva
  • Alls tendres
  • 1 grapat d’avellanes
  • ½ c.p. de pebre negre mòlt
  • 1 pessic de sal marina
  • 1 pessic de pebre vermell
  • 1 pessic de cúrcuma
  • Un grapat de fulles de menta fresca

Elaboració

Preescalfeu el forn a 185 ºC. Renteu els moniatos i feu rodanxes fines només per la part de dalt. El truc és posar-los entre dues culleres de fusta, així el ganivet no anirà fins a baix. Poseu els moniatos en una safata de coure, ruixeu amb oli d’oliva, una mica de sal i pebre i amb la part tallada cap amunt i enforneu uns 45 minuts. Mentre es fan els moniatos, prepareu el saltat amb una mica d’oli d’oliva i primer ofegueu una mica els alls tendres ben picats, després afegiu els bolets trossejats i les avellanes picades, un pessic de pebre vermell i una mica de cúrcuma durant uns 15 minuts . Per servir, poseu a cada plat un parell de moniatos i, per sobre, repartiu una mica de saltat de bolets i les fulles de menta fresca ben picada.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

Preescalfeu el forn a 185 ºC. Renteu els moniatos i feu rodanxes fines només per la part de dalt. El truc és posar-los entre dues culleres de fusta, així el ganivet no anirà fins a baix. Poseu els moniatos en una safata de coure, ruixeu amb oli d’oliva, una mica de sal i pebre i amb la part tallada cap amunt i enforneu uns 45 minuts.

Mentre es fan els moniatos, prepareu el saltat amb una mica d’oli d’oliva i primer ofegueu una mica els alls tendres ben picats, després afegiu els bolets trossejats i les avellanes picades, un pessic de pebre vermell i una mica de cúrcuma durant uns 15 minuts . Per servir, poseu a cada plat un parell de moniatos i, per sobre, repartiu una mica de saltat de bolets i les fulles de menta fresca ben picada.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat