Plat principal | Cristina Arroyo
Deliciosos moniatos amb el saltat de bolets, alls tendres, avellanes i menta. Aquesta recepta és molt vistosa pel tipus de tall del moniato i ja veureu que és més fàcil del que sembla!
Preescalfeu el forn a 185 ºC. Renteu els moniatos i feu rodanxes fines només per la part de dalt. El truc és posar-los entre dues culleres de fusta, així el ganivet no anirà fins a baix. Poseu els moniatos en una safata de coure, ruixeu amb oli d’oliva, una mica de sal i pebre i amb la part tallada cap amunt i enforneu uns 45 minuts.
Mentre es fan els moniatos, prepareu el saltat amb una mica d’oli d’oliva i primer ofegueu una mica els alls tendres ben picats, després afegiu els bolets trossejats i les avellanes picades, un pessic de pebre vermell i una mica de cúrcuma durant uns 15 minuts . Per servir, poseu a cada plat un parell de moniatos i, per sobre, repartiu una mica de saltat de bolets i les fulles de menta fresca ben picada.