Moniatos amb saltat de rossinyols i menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Deliciosos moniatos amb el saltat de bolets, alls tendres, avellanes i menta. Aquesta recepta és molt vistosa pel tipus de tall del moniato i ja veureu que és més fàcil del que sembla!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

5-6 moniatos mitjans
Rossinyols (o altres bolets de t

Elaboració

Preescalfeu el forn a 185 ºC. Renteu els moniatos i feu rodanxes fines només per la part de dalt. El truc és posar-los entre dues culleres de fusta, així el ganivet no anirà fins a baix. Poseu el…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat