Mousse cetogènica de cacau i coulis de gerds

Postres, esmorzars i berenars  |  Mel Sánchez

Si us voleu mantenir lluny dels carbohidrats també durant les festes, aquesta mousse serà la vostra recepta estrella.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

2 clares d’ou
200 ml de nata de vaca eco per muntar

Elaboració

Afegiu els gerds en un cassó amb l’aigua, l’agar-agar i l’eritritol (opcional).
Cuineu fins a portar a ebullició sense deixar de remenar. Un cop bulli, abaixeu el foc a gairebé el mín…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat