
Postres, esmorzars i berenars | Adriana Ortemberg
Muffins fets amb farina d'ametlles sense gluten i vegans! Utilitzem les llavors de lli mòltes per tal d'ajudar-nos a unir la massa i substituir l'ou. Us proposem una manera diferent de prendre aquests muffins: trencar-los amb les mans en un bol i afegir beguda vegetal al gust. També es pot enriquir el bol amb llavors de cànem triturades, grans de magrana, escates de coco, o una mica de fruita del temps al gust.
180 g de farina d’ametlla
1 culleradeta de bicarbon
…
Poseu en un bol la farina de lli amb la llet vegetal i el vinagre de poma i deixeu reposar uns 15 minuts.
Passat aquest temps, afegiu-hi l’oli i barregeu.
Poseu en un bol la farina d’ame…
Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut
amb més de 900 receptes exclusives.
Inicia sessió si ja formes part de la Comunitat per veure la recepta