Muffins d’ametlla vegans

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Muffins fets amb farina d'ametlles sense gluten i vegans! Utilitzem les llavors de lli mòltes per tal d'ajudar-nos a unir la massa i substituir l'ou. Us proposem una manera diferent de prendre aquests muffins: trencar-los amb les mans en un bol i afegir beguda vegetal al gust. També es pot enriquir el bol amb llavors de cànem triturades, grans de magrana, escates de coco, o una mica de fruita del temps al gust.

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

180 g de farina d’ametlla
1 culleradeta de bicarbon

Elaboració

Poseu en un bol la farina de lli amb la llet vegetal i el vinagre de poma i deixeu reposar uns 15 minuts.
Passat aquest temps, afegiu-hi l’oli i barregeu.
Poseu en un bol la farina d’ame…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat