Muffins d’ametlla vegans

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Muffins fets amb farina d'ametlles sense gluten i vegans! Utilitzem les llavors de lli mòltes per tal d'ajudar-nos a unir la massa i substituir l'ou. Us proposem una manera diferent de prendre aquests muffins: trencar-los amb les mans en un bol i afegir beguda vegetal al gust. També es pot enriquir el bol amb llavors de cànem triturades, grans de magrana, escates de coco, o una mica de fruita del temps al gust.

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

  • 180 g de farina d’ametlla
  • 1 culleradeta de bicarbonat (6 g)
  • 2 cullerades de farina de lli (30 g)
  • 50 g de sucre de coco o 75 g d’eritritol *
  • 1 punteta de sal
  • 180 g de llet vegetal (per l’opció ceto descartar les begudes de cereals)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva o de coco
  • 2 culleradetes (mida cafè) de vinagre de poma

* Opció ceto

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Muffins d’ametlla vegans

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Muffins fets amb farina d'ametlles sense gluten i vegans! Utilitzem les llavors de lli mòltes per tal d'ajudar-nos a unir la massa i substituir l'ou. Us proposem una manera diferent de prendre aquests muffins: trencar-los amb les mans en un bol i afegir beguda vegetal al gust. També es pot enriquir el bol amb llavors de cànem triturades, grans de magrana, escates de coco, o una mica de fruita del temps al gust.


Ingredients

  • 180 g de farina d’ametlla
  • 1 culleradeta de bicarbonat (6 g)
  • 2 cullerades de farina de lli (30 g)
  • 50 g de sucre de coco o 75 g d'eritritol *
  • 1 punteta de sal
  • 180 g de llet vegetal (per l'opció ceto descartar les begudes de cereals)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva o de coco
  • 2 culleradetes (mida cafè) de vinagre de poma
* Opció ceto

Elaboració

  1. Poseu en un bol la farina de lli amb la llet vegetal i el vinagre de poma i deixeu reposar uns 15 minuts.
  2. Passat aquest temps, afegiu-hi l’oli i barregeu.
  3. Poseu en un bol la farina d’ametlla el bicarbonat, el sucre de coco i la sal.
  4. Aboqueu els ingredients líquids sobre els secs i barregeu.
  5. Repartiu la barreja en un motlle multicavitat folrat amb càpsules de paper per a muffins.
  6. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant uns 35 minuts. Comproveu que estan cuits introduint un escuradents; en retirar-lo, ha de sortir sense restes de massa crua.
  7. Deixeu-los refredar del tot.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu en un bol la farina de lli amb la llet vegetal i el vinagre de poma i deixeu reposar uns 15 minuts.
  2. Passat aquest temps, afegiu-hi l’oli i barregeu.
  3. Poseu en un bol la farina d’ametlla el bicarbonat, el sucre de coco i la sal.
  4. Aboqueu els ingredients líquids sobre els secs i barregeu.
  5. Repartiu la barreja en un motlle multicavitat folrat amb càpsules de paper per a muffins.
  6. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant uns 35 minuts. Comproveu que estan cuits introduint un escuradents; en retirar-lo, ha de sortir sense restes de massa crua.
  7. Deixeu-los refredar del tot.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat