Muffins salats de gambes i espàrrecs

Plat principal, Aperitius  |  Mel Sánchez

Recepta ideal per sopar, portar a la feina o deixar preparada quan cuinem el cap de setmana, perquè durant la setmana tot sigui més fàcil.

  • Racions:
    8 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

6 ous
100 g de midó de patata
100 g de cues de ga

Elaboració

Precalentar el horno a 180 ºC.
Cortar los espárragos, las gambas y el puerro en trocitos pequeños.
Saltear los ingredientes anteriores 5 minutos en una sartén con 1 gota de aceite oliva …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat