Musclos amb salsa verda

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Laura Garcia

El musclo és, sens dubte, el marisc més econòmic, fàcil de trobar, senzill de preparar i perfecte per a un sopar ràpid si us ve de gust alguna cosa sana i no teniu ganes de complicar-vos a la cuina.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    26 minuts

Ingredients

  • 1 kg de musclos
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 60 ml de suc de llimona
  • 1 gra d’all pelat
  • 15 g d’alfàbrega fresca
  • 15 g de julivert fresc

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Laura Garcia

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

bylauragarcia.com @bylauragarcia
 

Musclos amb salsa verda

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Laura Garcia

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    26 minuts

El musclo és, sens dubte, el marisc més econòmic, fàcil de trobar, senzill de preparar i perfecte per a un sopar ràpid si us ve de gust alguna cosa sana i no teniu ganes de complicar-vos a la cuina.


Ingredients

  • 1 kg de musclos
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 60 ml de suc de llimona
  • 1 gra d’all pelat
  • 15 g d’alfàbrega fresca
  • 15 g de julivert fresc

Elaboració

  1. Renteu bé els musclos sota l’aixeta, elimineu les restes de petxines amb un ganivet o un fregall metàl·lic i talleu-ne les barbes amb unes tisores. Descarteu els que estiguin trencats i els que estiguin oberts i no es tanquin sols quan els doneu un copet.
  2. Poseu els musclos en una olla gran amb tapa i afegiu-hi mig got d’aigua.
  3. Cuineu a foc mitjà-alt amb l’olla mig tapada (deixeu-hi una escletxa perquè surti el vapor) durant uns 6 minuts o fins que s’obrin els musclos.
  4. Apagueu el foc i retireu els musclos de l’olla.
  5. Descarteu el líquid i els musclos que no s’hagin obert.
  6. Mentre els musclos es refreden una mica, prepareu la salsa verda posant en un pot o al got de la batedora l’oli d’oliva, el suc de llimona, l’all, l’alfàbrega i el julivert. Tritureu fins a aconseguir la consistència que vulgueu.
  7. Quan pugueu tocar els musclos sense cremar-vos, obriu-ne un i descarteu la closca sense carn. Elimineu les restes de barbes que hi pugui haver amb unes tisores.
  8. Col·loqueu la closca amb el musclo en un plat o una safata i repetiu el procés amb tots els musclos.
  9. Aboqueu-hi la salsa per sobre i, si us ve de gust, acompanyeu el plau amb uns talls de llimona i una mica de pebre acabat de moldre.

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

www.bylauragarcia.com @bylauragarcia

Elaboració

  1. Renteu bé els musclos sota l’aixeta, elimineu les restes de petxines amb un ganivet o un fregall metàl·lic i talleu-ne les barbes amb unes tisores. Descarteu els que estiguin trencats i els que estiguin oberts i no es tanquin sols quan els doneu un copet.
  2. Poseu els musclos en una olla gran amb tapa i afegiu-hi mig got d’aigua.
  3. Cuineu a foc mitjà-alt amb l’olla mig tapada (deixeu-hi una escletxa perquè surti el vapor) durant uns 6 minuts o fins que s’obrin els musclos.
  4. Apagueu el foc i retireu els musclos de l’olla.
  5. Descarteu el líquid i els musclos que no s’hagin obert.
  6. Mentre els musclos es refreden una mica, prepareu la salsa verda posant en un pot o al got de la batedora l’oli d’oliva, el suc de llimona, l’all, l’alfàbrega i el julivert. Tritureu fins a aconseguir la consistència que vulgueu.
  7. Quan pugueu tocar els musclos sense cremar-vos, obriu-ne un i descarteu la closca sense carn. Elimineu les restes de barbes que hi pugui haver amb unes tisores.
  8. Col·loqueu la closca amb el musclo en un plat o una safata i repetiu el procés amb tots els musclos.
  9. Aboqueu-hi la salsa per sobre i, si us ve de gust, acompanyeu el plau amb uns talls de llimona i una mica de pebre acabat de moldre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat