Musclos amb salsa verda

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Laura Garcia

El musclo és, sens dubte, el marisc més econòmic, fàcil de trobar, senzill de preparar i perfecte per a un sopar ràpid si us ve de gust alguna cosa sana i no teniu ganes de complicar-vos a la cuina.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    26 minuts

Ingredients

1 kg de musclos
60 ml d’oli d’oliva verge extra

Elaboració

Renteu bé els musclos sota l’aixeta, elimineu les restes de petxines amb un ganivet o un fregall metàl·lic i talleu-ne les barbes amb unes tisores. Descarteu els que estiguin trencats i els q…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat