Musli amb macadàmies i nabius

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Quina diferència hi ha entre un musli empaquetat i un musli fet a casa? Fàcil. Que quan el fas tu mateix pots escollir els ingredients que més t'agraden, així com controlar-ne la qualitat.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

  • 3 T – 350 g de civada sense gluten
  • ½ T de llavors de sèsam sense torrar
  • ½ T – 50 g de nous
  • 6 – 8 macadàmies filetejades
  • 1 T de coco ratllat o en làmines
  • 3 c de canyella
  • 2 c de vainilla en pols
  • ¾ T de xarop d’auró grau C
  • ratlladura d’1 o 2 llimones
  • ¼ T d’oli de coco fos
  • Una mica de sal
  • ¼ T de nabius vermells
  • ¼ T de mores blanques

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Musli amb macadàmies i nabius

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Quina diferència hi ha entre un musli empaquetat i un musli fet a casa? Fàcil. Que quan el fas tu mateix pots escollir els ingredients que més t'agraden, així com controlar-ne la qualitat.


Ingredients

  • 3 T - 350 g de civada sense gluten
  • ½ T de llavors de sèsam sense torrar
  • ½ T - 50 g de nous
  • 6 - 8 macadàmies filetejades
  • 1 T de coco ratllat o en làmines
  • 3 c de canyella
  • 2 c de vainilla en pols
  • ¾ T de xarop d'auró grau C
  • ratlladura d'1 o 2 llimones
  • ¼ T d'oli de coco fos
  • Una mica de sal
  • ¼ T de nabius vermells
  • ¼ T de mores blanques

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 180 °C.
  2. En un bol barreja bé tots els ingredients del musli menys l'oli de coco, els nabius i les mores blanques.
  3. Afegeix l'oli de coco i torna a barrejar bé.
  4. Folra una safata de forn amb paper de forn i pinta-la amb una mica d'oli de coco. Estén el musli per sobre i introdueix-la al forn. Baixa la temperatura a 150 °C i deixa-ho allà uns 40-45 minuts (depèn molt del forn i de si té ventilador).
  5. Espera fins que es torri lleugerament, barrejant el musli de tant en tant.
  6. Retira-ho del forn, afegeix els nabius vermells i les móres blanques, barreja bé i deixa que es refredi abans d'emmagatzemar-ho.
  7. Pots guardar el musli en un pot de vidre al rebost o a la nevera.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 180 °C.
  2. En un bol barreja bé tots els ingredients del musli menys l’oli de coco, els nabius i les mores blanques.
  3. Afegeix l’oli de coco i torna a barrejar bé.
  4. Folra una safata de forn amb paper de forn i pinta-la amb una mica d’oli de coco. Estén el musli per sobre i introdueix-la al forn. Baixa la temperatura a 150 °C i deixa-ho allà uns 40-45 minuts (depèn molt del forn i de si té ventilador).
  5. Espera fins que es torri lleugerament, barrejant el musli de tant en tant.
  6. Retira-ho del forn, afegeix els nabius vermells i les móres blanques, barreja bé i deixa que es refredi abans d’emmagatzemar-ho.
  7. Pots guardar el musli en un pot de vidre al rebost o a la nevera.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat