Musli amb macadàmies i nabius

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Quina diferència hi ha entre un musli empaquetat i un musli fet a casa? Fàcil. Que quan el fas tu mateix pots escollir els ingredients que més t'agraden, així com controlar-ne la qualitat.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

3 T – 350 g de civada sense gluten
½ T de llavors de

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 °C.
En un bol barreja bé tots els ingredients del musli menys l’oli de coco, els nabius i les mores blanques.
Afegeix l’oli de coco i torna a barrejar bé.
Folr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat