Ous escalfats

Plat principal  |  Cristina Padrós

L’ou és un dels aliments més complets que existeixen amb proteina d'alt valor biològic. És un dels aliments amb millor composició de greixos, dintre d’aquests hi destaquen els àcids grassos insaturats que tenen un benefici per la salut.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

4 ous ecològics

2 litres d’aigua

Un raig de vinagre

Elaboració

Poseu l’aigua a bullir en un cassó. 
Agregueu el vinagre i la sal. Quan arranqui el bull, agafeu la cullera i remeneu l’aigua formant un remolí.
Trenqueu els ous i fiqueu-los a l’ai…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat