Ous escalfats

Plat principal  |  Cristina Padrós

L’ou és un dels aliments més complets que existeixen amb proteina d'alt valor biològic. És un dels aliments amb millor composició de greixos, dintre d’aquests hi destaquen els àcids grassos insaturats que tenen un benefici per la salut.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

4 ous ecològics

2 litres d’aigua

Un raig de vinagre de vi blanc

Sal

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Ous escalfats

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

L’ou és un dels aliments més complets que existeixen amb proteina d'alt valor biològic. És un dels aliments amb millor composició de greixos, dintre d’aquests hi destaquen els àcids grassos insaturats que tenen un benefici per la salut.


Ingredients

4 ous ecològics 2 litres d’aigua Un raig de vinagre de vi blanc Sal

Elaboració

  1. Poseu l’aigua a bullir en un cassó. 
  2. Agregueu el vinagre i la sal. Quan arranqui el bull, agafeu la cullera i remeneu l’aigua formant un remolí.
  3. Trenqueu els ous i fiqueu-los a l’aigua d’un en un però ràpidament, ja que el remolí és el que farà que cada ou conservi la seva forma (màxim 2 ous per tanda).
  4. Coeu-ho durant aproximadament 3-4 minuts vigilant que no es cogui el rovell.
  5. Amb molta cura, traieu-los de l’olla amb una escumadora.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Poseu l’aigua a bullir en un cassó. 
  2. Agregueu el vinagre i la sal. Quan arranqui el bull, agafeu la cullera i remeneu l’aigua formant un remolí.
  3. Trenqueu els ous i fiqueu-los a l’aigua d’un en un però ràpidament, ja que el remolí és el que farà que cada ou conservi la seva forma (màxim 2 ous per tanda).
  4. Coeu-ho durant aproximadament 3-4 minuts vigilant que no es cogui el rovell.
  5. Amb molta cura, traieu-los de l’olla amb una escumadora.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat