Ous turcs amb dukkah

Plat principal  |  Berta Pedreño

El brunch perfecte per al cap de setmana! És un plat a base d’ous, tomàquets i iogurt que demana a crits pa per acompanyar. Generalment se serveixen amb pa pla naan o pa de pita, però jo els he acompanyat amb casabe. Us aconsello punxar el rovell perquè s’escampi pel bol, i es barregi amb el iogurt i tots els altres sabors.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 ous
1 albergínia petita
250 g de iogurt de coco

Elaboració

Partiu l’albergínia per la meitat i dibuixeu quadrats amb la punta del ganivet a la polpa. Disposeu-la en una safata de forn i enforneu-la a 180 durant 25 minuts aproximadament.
En una altra…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat