Ous turcs amb dukkah

Plat principal  |  Berta Pedreño

El brunch perfecte per al cap de setmana! És un plat a base d’ous, tomàquets i iogurt que demana a crits pa per acompanyar. Generalment se serveixen amb pa pla naan o pa de pita, però jo els he acompanyat amb casabe. Us aconsello punxar el rovell perquè s’escampi pel bol, i es barregi amb el iogurt i tots els altres sabors.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 2 ous
  • 1 albergínia petita
  • 250 g de iogurt de coco
  • 3 tomàquets secs
  • 100 g de cirerols
  • 2 c. s. de magrana
  • 1 branqueta de menta
  • 3 c. p. de Dukkah Nature

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Berta Pedreño

Berta Pedreño
Creadora de Sanando mi intestino. Estudiant de Medicina i màster en psiconeuroinmunologia

@sanandomiintestino
 

Ous turcs amb dukkah

Plat principal  |  Berta Pedreño

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

El brunch perfecte per al cap de setmana! És un plat a base d’ous, tomàquets i iogurt que demana a crits pa per acompanyar. Generalment se serveixen amb pa pla naan o pa de pita, però jo els he acompanyat amb casabe. Us aconsello punxar el rovell perquè s’escampi pel bol, i es barregi amb el iogurt i tots els altres sabors.


Ingredients

  • 2 ous
  • 1 albergínia petita
  • 250 g de iogurt de coco
  • 3 tomàquets secs
  • 100 g de cirerols
  • 2 c. s. de magrana
  • 1 branqueta de menta
  • 3 c. p. de Dukkah Nature

Elaboració

  1. Partiu l’albergínia per la meitat i dibuixeu quadrats amb la punta del ganivet a la polpa. Disposeu-la en una safata de forn i enforneu-la a 180 durant 25 minuts aproximadament.
  2. En una altra safata de forn, poseu els cirerols amb una mica d’oli d’oliva i enforneu a 180 durant 10 minuts més o menys.
  3. Hidrateu els tomàquets secs en un bol amb aigua durant uns minuts. Tritureu-los amb els cirerols.

Per fer els ous escalfats

  1. Poseu aigua a bullir en un cassó, i trenqueu els ous en dues tasses separades.
  2. Quan l’aigua bulli, tireu-hi un rajolí de vinagre de poma, feu un remolí, tireu-hi l’ou i, al cap de 4-5 minuts, traieu-lo amb una escumadora.
  3. Repetiu el procediment amb l’altre ou.

Per emplatar

  • Poseu una base de iogurt de coco, la salsa de tomàquet per sobre, els ous i, finalment, unes fulles de menta picades, uns grans de magrana, 3 culleradetes de Dukkah i un rajolí d’oli d’oliva verge extra.

Berta Pedreño
Creadora de Sanando mi intestino. Estudiant de Medicina i màster en psiconeuroinmunologia

@sanandomiintestino

Elaboració

  1. Partiu l’albergínia per la meitat i dibuixeu quadrats amb la punta del ganivet a la polpa. Disposeu-la en una safata de forn i enforneu-la a 180 durant 25 minuts aproximadament.
  2. En una altra safata de forn, poseu els cirerols amb una mica d’oli d’oliva i enforneu a 180 durant 10 minuts més o menys.
  3. Hidrateu els tomàquets secs en un bol amb aigua durant uns minuts. Tritureu-los amb els cirerols.

Per fer els ous escalfats

  1. Poseu aigua a bullir en un cassó, i trenqueu els ous en dues tasses separades.
  2. Quan l’aigua bulli, tireu-hi un rajolí de vinagre de poma, feu un remolí, tireu-hi l’ou i, al cap de 4-5 minuts, traieu-lo amb una escumadora.
  3. Repetiu el procediment amb l’altre ou.

Per emplatar

  • Poseu una base de iogurt de coco, la salsa de tomàquet per sobre, els ous i, finalment, unes fulles de menta picades, uns grans de magrana, 3 culleradetes de Dukkah i un rajolí d’oli d’oliva verge extra.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat