Pa de carabassó

Pans, pizzes i similars  |  Blanca Gómez

Fas dieta keto, low-carb o simplement et ve de gust descobrir maneres divertides de menjar més verdura cada dia? No et perdis aquesta recepta fàcil, ràpida i deliciosa.

  • Racions:
    -
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 280-300 g de carabassó eco amb pell (cru i a trossos)
  • 3 ous eco
  • 100 g de farina d’ametlla
  • 10 g de psyllium (opcional o substituir per xia)
  • Rajolí d’OOVE
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Pa de carabassó

Pans, pizzes i similars  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    -
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Fas dieta keto, low-carb o simplement et ve de gust descobrir maneres divertides de menjar més verdura cada dia? No et perdis aquesta recepta fàcil, ràpida i deliciosa.


Ingredients

  • 280-300 g de carabassó eco amb pell (cru i a trossos)
  • 3 ous eco
  • 100 g de farina d’ametlla
  • 10 g de psyllium (opcional o substituir per xia)
  • Rajolí d’OOVE
  • Sal

Elaboració

  1. Bateu tots els ingredients junts.
  2. Esteneu la massa, com més fina millor, sobre la safata del forn (coberta amb paper vegetal).
  3. Poseu-la al forn durant 20 minuts aproximadament a 180 graus (temperatura a dalt i a baix). Quan s’hagi enrossit, ja estarà a punt!
  4. Deixeu que es refredi.
  5. Retireu el paper de forn i talleu-lo a la mida que vulgueu. Si el voleu com a pa de sandvitx, talleu-lo a quadrats.
  6. Només queda muntar i farcir el sandvitx com us vingui de gust.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Bateu tots els ingredients junts.
  2. Esteneu la massa, com més fina millor, sobre la safata del forn (coberta amb paper vegetal).
  3. Poseu-la al forn durant 20 minuts aproximadament a 180 graus (temperatura a dalt i a baix). Quan s’hagi enrossit, ja estarà a punt!
  4. Deixeu que es refredi.
  5. Retireu el paper de forn i talleu-lo a la mida que vulgueu. Si el voleu com a pa de sandvitx, talleu-lo a quadrats.
  6. Només queda muntar i farcir el sandvitx com us vingui de gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat