Pa de pessic de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

La xocolata és un aliment molt llaminer tant per als més petits com per als més grans. Cal tenir en compte però, que no totes les xocolates són iguals. Per triar-ne una de saludable ens hem de fixar en les que tenen un percentatge de cacau més elevat, ja que, si no, contindran quantitats molt altes de sucre

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h

Ingredients

2 tasses (200 g) de farina integral d’espelta
½ ta

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
En un bol, col·loqueu els ingredients secs.
Barregeu i afegiu-hi els ingredients líquids.
Barregeu un altre cop fins que quedi tot ben integrat (quedarà …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat