Pa de fajol

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Pa saludable sense gluten a base de fajol, un pseudocereal meravellós, ideal per a persones que basen la seva dieta en aliments d’origen vegetal, molt ric en proteïnes.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

1,5 T- 230 g de farina de fajol
1 C – 6 g de llevat e

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 °C
Quan el forn estigui calent, posa les llavors de gira-sol a la safata, introdueix-la al forn i deixa-la el temps just perquè comencin a daurar-se (solen ser uns 5 …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat