Pa de carbassó ceto per a hamburguesa

Pans, pizzes i similars  |  Mel Sánchez

Descobriu aquesta recepta de pa ceto de carbassó ideal per tenir congelat i treure quan tingueu ganes de fer un entrepà.

  • Racions:
    8 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

6 ous (6 clares-6 rovells)
150 g de carbassó net i t

Elaboració

Preescalfeu el forn a 170 ºC a dalt i a baix sense aire.
Separeu les clares dels rovells, i reserveu-les per muntar.
En un robot de cuina o processador potent, poseu els rovells d’ous amb…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat