Pa de plàtan

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Aquest pa de plàtan amb farina d'ametlles, nous i panses és un pa dolç que està per llepar-se'n els dits i, és sense gluten!

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    55 minutos

Ingredients

  • 250 g de farina d’ametlles
  • 3 plàtans madurs
  • 2 ous
  • 1 c.s. de canyella
  • 1 c.p. de bicarbonat
  • 1 c.p. de vinagre de poma
  • 1 grapat de nous (opcional)
  • 1 grapat de panses (opcional)
  • 1 mica d’oli de coco verge o oli d’oliva verge.

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Pa de plàtan

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    55 minutos

Aquest pa de plàtan amb farina d'ametlles, nous i panses és un pa dolç que està per llepar-se'n els dits i, és sense gluten!


Ingredients

  • 250 g de farina d’ametlles
  • 3 plàtans madurs
  • 2 ous
  • 1 c.s. de canyella
  • 1 c.p. de bicarbonat
  • 1 c.p. de vinagre de poma
  • 1 grapat de nous (opcional)
  • 1 grapat de panses (opcional)
  • 1 mica d’oli de coco verge o oli d’oliva verge.

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu la farina d’ametlla en un processador d’aliments.
  3. Afegiu-hi els plàtans, els ous, la canyella, el bicarbonat i el vinagre de poma i tritureu-ho fins que quedi una massa homogènia.
  4. Afegiu-hi les panses i les nous. (opcional)
  5. Unteu un motlle rectangular amb oli de coco verge o oli d’oliva verge.
  6. Aboqueu la barreja al motlle i poseu-lo al forn durant 40-45 minuts a 180 ºC amb calor a dalt i a baix.
  7. Passat aquest temps, deixeu que refredi.
  8. Un cop fred, desemmotlleu.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu la farina d’ametlla en un processador d’aliments.
  3. Afegiu-hi els plàtans, els ous, la canyella, el bicarbonat i el vinagre de poma i tritureu-ho fins que quedi una massa homogènia.
  4. Afegiu-hi les panses i les nous. (opcional)
  5. Unteu un motlle rectangular amb oli de coco verge o oli d’oliva verge.
  6. Aboqueu la barreja al motlle i poseu-lo al forn durant 40-45 minuts a 180 ºC amb calor a dalt i a baix.
  7. Passat aquest temps, deixeu que refredi.
  8. Un cop fred, desemmotlleu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat