Pa de plàtan

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Aquest pa de plàtan amb farina d'ametlles, nous i panses és un pa dolç que està per llepar-se'n els dits i, és sense gluten!

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    55 minutos

Ingredients

250 g de farina d’ametlles
3 plàtans madurs
2 o

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Poseu la farina d’ametlla en un processador d’aliments.
Afegiu-hi els plàtans, els ous, la canyella, el bicarbonat i el vinagre de poma i tritureu-ho fins…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat