Samfaina amb ou i alvocat

Plat principal  |  Inés Basterra

A més de ser una autèntica delícia, aquesta paella és un àpat molt complet i nutritiu: és com una shakshuka o uns ous ranxers. Un plat senzill i molt saborós que podreu tenir a punt en vint minuts!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 carbassó
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • 2 ous
  • 1 alvocat
  • 1 grapat de cirerols
  • Una mica de formatge tipus feta
  • Una mica de ruca
  • Una mica d’oli d’oliva verge extra
  • Grills de llimona
  • Sal i pebre

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Inés Basterra

Inés Basterra
Creadora del blog "hoycomemossano". També imparteix tallers i showcookings

hoycomemossano.com @hoycomemossano
 

Samfaina amb ou i alvocat

Plat principal  |  Inés Basterra

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

A més de ser una autèntica delícia, aquesta paella és un àpat molt complet i nutritiu: és com una shakshuka o uns ous ranxers. Un plat senzill i molt saborós que podreu tenir a punt en vint minuts!


Ingredients

  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 carbassó
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • 2 ous
  • 1 alvocat
  • 1 grapat de cirerols
  • Una mica de formatge tipus feta
  • Una mica de ruca
  • Una mica d’oli d’oliva verge extra
  • Grills de llimona
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Piqueu la ceba tendra i el pebrot. Salteu en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Cal tenir en compte que la paella de cuinar serà la mateixa de servir el plat.
  2. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i cuineu-los uns quants minuts.
  3. Talleu el carbassó a daus petits i poseu-los a la paella. Afegiu-hi la salsa de tomàquet (al gust), sal i pebre.
  4. Feu uns forats a la paella amb l’ajuda d’una cullera i trenqueu-hi un ou en cada un. Tapeu-ho i abaixeu a foc mitjà. Espereu fins que la clara dels ous estigui quallada i traieu la paella del foc.
  5. Talleu un alvocat a làmines i poseu-lo sobre la samfaina, repartiu uns quants cirerols, una mica de ruca, i esmicoleu-hi formatge feta per sobre.
  6. Amb un rajolí de llimona aquesta paella "avo-eggs" us encantarà! Que en gaudiu!

Inés Basterra
Creadora del blog "hoycomemossano". També imparteix tallers i showcookings

www.hoycomemossano.com @hoycomemossano

Elaboració

  1. Piqueu la ceba tendra i el pebrot. Salteu en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Cal tenir en compte que la paella de cuinar serà la mateixa de servir el plat.
  2. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i cuineu-los uns quants minuts.
  3. Talleu el carbassó a daus petits i poseu-los a la paella. Afegiu-hi la salsa de tomàquet (al gust), sal i pebre.
  4. Feu uns forats a la paella amb l’ajuda d’una cullera i trenqueu-hi un ou en cada un. Tapeu-ho i abaixeu a foc mitjà. Espereu fins que la clara dels ous estigui quallada i traieu la paella del foc.
  5. Talleu un alvocat a làmines i poseu-lo sobre la samfaina, repartiu uns quants cirerols, una mica de ruca, i esmicoleu-hi formatge feta per sobre.
  6. Amb un rajolí de llimona aquesta paella “avo-eggs” us encantarà! Que en gaudiu!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat