Samfaina amb ou i alvocat

Plat principal  |  Inés Basterra

A més de ser una autèntica delícia, aquesta paella és un àpat molt complet i nutritiu: és com una shakshuka o uns ous ranxers. Un plat senzill i molt saborós que podreu tenir a punt en vint minuts!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

1 ceba
1/2 pebrot verd
1/2 carbassó
2 tomàque

Elaboració

Piqueu la ceba tendra i el pebrot. Salteu en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Cal tenir en compte que la paella de cuinar serà la mateixa de servir el plat.
Afegiu-hi els tomàquets …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat