Pancake d’ametlla i smoothie de pastanaga i gingebre

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Un àpat tipus brunch d'índex glucèmic baix, amb aliments complets i nutritiu, per gaudir fent-lo amb una mica de temps; potser en cap de setmana o un dia de festa.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

Per al pancake

5 cullerades de farina d’ametlla
1 ou

Elaboració

Per al pancake

Poseu tots els ingredients al vas de la batedora (excepte la culleradeta d’oli) i tritureu fins a tenir una massa homogènia.
Escalfeu la culleradeta d’oli en una paella petita …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat