Pancakes de civada i plàtan amb mantega d’ametlles

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Us presentem la sèrie de receptes: '10 esmorzars sense pa' perquè pugueu descobriu opcions més enllà del pa. Aquestes creps americanes no us deixaran indiferents; delicioses, nutritives i molt fàcil de preparar!

  • Racions:
    4 - 5 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 30 g de flocs de civada*
  • 1 plàtan madur
  • 1 ou
  • Canyella al gust
  • Oli d’oliva verge extra o oli de coco verge

Toppings

  • Mantega d’ametlles *
  • Fruita al gust i de temporada; plàtan, maduixes o nabius

* Escolliu civada certificada per una recepta lliure de gluten

**Evitar la mantega d’ametlles les persones al·lèrgiques

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Pancakes de civada i plàtan amb mantega d’ametlles

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4 - 5 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Us presentem la sèrie de receptes: '10 esmorzars sense pa' perquè pugueu descobriu opcions més enllà del pa. Aquestes creps americanes no us deixaran indiferents; delicioses, nutritives i molt fàcil de preparar!


Ingredients

  • 30 g de flocs de civada*
  • 1 plàtan madur
  • 1 ou
  • Canyella al gust
  • Oli d'oliva verge extra o oli de coco verge

Toppings

  • Mantega d'ametlles *
  • Fruita al gust i de temporada; plàtan, maduixes o nabius
* Escolliu civada certificada per una recepta lliure de gluten **Evitar la mantega d'ametlles les persones al·lèrgiques

Elaboració

  1. Tritureu els flocs de civada fins a fer-ne farina
  2. Després barregeu-ho amb 1 plàtan madur, 1 ou i canyella al gust fins a aconseguir una massa homogènia.
  3. Un cop feta la pasta, escalfeu una paella amb oli de coco verge o oli d’oliva verge extra i abocar-hi 2-3 cullerades de massa per formar una crep.
  4. Passats uns minuts, i un cop cuita per un costat, tombeu-la i feu-la per l’altre. Repetiu el mateix procediment fins que s’acabi la massa.
  5. Serviu amb l'acompanyament que més us agradi. Queden boníssimes amb una culleradeta de mantega d’ametlles pel damunt i fruita, ja siguin unes rodanxes de plàtan, maduixes trossejades o nabius!

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Tritureu els flocs de civada fins a fer-ne farina
  2. Després barregeu-ho amb 1 plàtan madur, 1 ou i canyella al gust fins a aconseguir una massa homogènia.
  3. Un cop feta la pasta, escalfeu una paella amb oli de coco verge o oli d’oliva verge extra i abocar-hi 2-3 cullerades de massa per formar una crep.
  4. Passats uns minuts, i un cop cuita per un costat, tombeu-la i feu-la per l’altre. Repetiu el mateix procediment fins que s’acabi la massa.
  5. Serviu amb l’acompanyament que més us agradi. Queden boníssimes amb una culleradeta de mantega d’ametlles pel damunt i fruita, ja siguin unes rodanxes de plàtan, maduixes trossejades o nabius!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat