Panellets de festucs i matxa

Postres, esmorzars i berenars  |  Ari Grau

La tardor ja és aquí i, també, els dies més curts, la fresca i l’olor de castanyes i panellets. La recepta d’avui és per als incondicionals de la Castanyada que feu una alimentació ceto o baixa en carbohidrats, perquè no volem que us quedeu sense menjar panellets. Us fem una proposta innovadora amb festucs i matxa

  • Racions:
    20 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

1 carbassó petit pelat (aprox. 230 g)
100 g de farin

Elaboració

Peleu el carbassó i talleu-lo a daus. Feu-lo al vapor uns 10 min, escorreu-lo bé per treure-li l’excés d’aigua, i tritureu-lo amb la batedora fins que obtingueu una textura de puré.
Men…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat