Panellets saludables de l’Ets

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  | 

De moniato i farina d'ametlla amb cobertura d'ametlla trossejada, pinyons o xocolata negra desfeta. Us animeu a preparar-los?

  • Racions:
    15
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

500 g de moniato cuit al forn
250 g de farina d’ametl

Elaboració

Pela el moniato i aixafa’l en un bol fins a aconseguir textura de pasta.
Barreja’l amb la farina d’ametlles i els dàtils fins que tots els ingredients quedin ben integrats (fes servir una …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat