Panellets saludables de l’Ets

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  | 

De moniato i farina d'ametlla amb cobertura d'ametlla trossejada, pinyons o xocolata negra desfeta. Us animeu a preparar-los?

  • Racions:
    15
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 500 g de moniato cuit al forn
  • 250 g de farina d’ametlla
  • 4 dàtils (opcional)

Per a la cobertura

  • Pinyons o ametlla trossejada
  • Xocolata negra

 

 

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
 

Panellets saludables de l’Ets

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  | 

  • Racions:
    15
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

De moniato i farina d'ametlla amb cobertura d'ametlla trossejada, pinyons o xocolata negra desfeta. Us animeu a preparar-los?


Ingredients

  • 500 g de moniato cuit al forn
  • 250 g de farina d'ametlla
  • 4 dàtils (opcional)

Per a la cobertura

  • Pinyons o ametlla trossejada
  • Xocolata negra
   

Elaboració

  1. Pela el moniato i aixafa’l en un bol fins a aconseguir textura de pasta.
  2. Barreja’l amb la farina d'ametlles i els dàtils fins que tots els ingredients quedin ben integrats (fes servir una batedora o processador si cal).
  3. Forma boletes amb la massa i col·loca-les sobre paper antiadherent.
  4. Si ho vols, es poden deixar al congelador uns 15 minuts perquè s'endureixin una mica. Mentrestant fon la xocolata.
  5. Treu les boletes del congelador i cobreix-les amb pinyons o amb ametlla trossejada, i submergeix la meitat de cada boleta en la xocolata fosa (així quedarà la base de xocolata).
  6. Col·loca-les sobre el paper d'enfornar i refrigera-les una estona més fins que la xocolata s’endureixi.

Elaboració

  1. Pela el moniato i aixafa’l en un bol fins a aconseguir textura de pasta.
  2. Barreja’l amb la farina d’ametlles i els dàtils fins que tots els ingredients quedin ben integrats (fes servir una batedora o processador si cal).
  3. Forma boletes amb la massa i col·loca-les sobre paper antiadherent.
  4. Si ho vols, es poden deixar al congelador uns 15 minuts perquè s’endureixin una mica. Mentrestant fon la xocolata.
  5. Treu les boletes del congelador i cobreix-les amb pinyons o amb ametlla trossejada, i submergeix la meitat de cada boleta en la xocolata fosa (així quedarà la base de xocolata).
  6. Col·loca-les sobre el paper d’enfornar i refrigera-les una estona més fins que la xocolata s’endureixi.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat