Panets ceto de lli i xia

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Ari Grau

Una de les coses que trobem més a faltar en l’alimentació cetogènica és el pa. Tot i que ja fa temps que vaig deixar de prendre gluten, un pa amb tomàquet de tant en tant sí que me’l menjaria. Ara ja no tinc remordiments ni mals de panxa, perquè cada vegada que em ve de gust un entrepà, tinc sempre aquesta recepta a mà.

  • Racions:
    6 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

2 clares d’ou
½ c.c. de vinagre de poma
½ tass

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC mentre feu la recepta.
Poseu les clares d’ou amb el vinagre en un bol gran, i munteu-les a punt de neu.
Per altra banda, poseu el lli i la xia en el processad…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat