Panettone a la tassa sense gluten

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

“Panettone a la tassa”, sense gluten i adaptable per a dietes veganes. Una miniversió més fàcil i ràpida del clàssic panettone de Nadal, per acabar l'any de la millor manera possible.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 ou o un ou de lli *
  • ½ tassa de farina d’ametlla
  • ¾ tassa de farina de coco
  • ½ c.p. d’impulsor
  • 1 pessic de sal
  • ¼ c.p. de canyella molta (o de mescla de 5 espècies per a pastisseria)
  • ¼ tassa de llet vegetal
  • 3 c.s. d’esteviol en pols (o de sucre de coco, etc.

Per a  decorar

  • Fruits secs, fruits vermells, crema de coco, mantega de coco.

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Panettone a la tassa sense gluten

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

“Panettone a la tassa”, sense gluten i adaptable per a dietes veganes. Una miniversió més fàcil i ràpida del clàssic panettone de Nadal, per acabar l'any de la millor manera possible.


Ingredients

  • 1 ou o un ou de lli *
  • ½ tassa de farina d’ametlla
  • ¾ tassa de farina de coco
  • ½ c.p. d’impulsor
  • 1 pessic de sal
  • ¼ c.p. de canyella molta (o de mescla de 5 espècies per a pastisseria)
  • ¼ tassa de llet vegetal
  • 3 c.s. d’esteviol en pols (o de sucre de coco, etc.

Per a  decorar

  • Fruits secs, fruits vermells, crema de coco, mantega de coco.

Elaboració

  1. Barregeu els ingredients secs per una banda i els ingredients humits per l’altra.
  2. Uniu les dues mescles i barregeu molt bé.
  3. Unteu amb una mica d’oli dues tasses i repartiu la barreja.
  4. Per a la cocció, podeu fer servir el microones (màxima velocitat durant 1 o 2 minuts, segons la mida de les tasses) o el forn, a 180 ºC durant uns 12 minuts.
  5. Per decorar, barregeu dues cullerades de mantega de coco amb dues cullerades de crema de coco i aboqueu-ne una mica per sobre de cada tassa. Poseu-hi una mica de fruits secs i fruits vermells i una mica més de crema blanca per sobre.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Barregeu els ingredients secs per una banda i els ingredients humits per l’altra.
  2. Uniu les dues mescles i barregeu molt bé.
  3. Unteu amb una mica d’oli dues tasses i repartiu la barreja.
  4. Per a la cocció, podeu fer servir el microones (màxima velocitat durant 1 o 2 minuts, segons la mida de les tasses) o el forn, a 180 ºC durant uns 12 minuts.
  5. Per decorar, barregeu dues cullerades de mantega de coco amb dues cullerades de crema de coco i aboqueu-ne una mica per sobre de cada tassa. Poseu-hi una mica de fruits secs i fruits vermells i una mica més de crema blanca per sobre.

Els apunts de l'Adriana Ortemberg

  • * Per a l’ou de lli: barregeu 1 culleradeta de lli molt amb 3 cullerades d’aigua, i deixeu reposar fins que es torni una barreja espessa.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat