Panettone a la tassa sense gluten

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

“Panettone a la tassa”, sense gluten i adaptable per a dietes veganes. Una miniversió més fàcil i ràpida del clàssic panettone de Nadal, per acabar l'any de la millor manera possible.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

1 ou o un ou de lli *
½ tassa de farina d’ametlla

Elaboració

Barregeu els ingredients secs per una banda i els ingredients humits per l’altra.
Uniu les dues mescles i barregeu molt bé.
Unteu amb una mica d’oli dues tasses i repartiu la barreja.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat