Papillota de conill amb olives

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

Has preparat mai una papillota de conill? La veritat és super senzilla de preparar i dóna uns resultats deliciosos. Anima't!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 200 g d’espatlla de conill
  • 50 g d’olives sense pinyol i picades
  • Herbes: romaní, farigola, julivert i llorer
  • 100 g de mongetes tendres
  • ½ Fonoll, picat a daus
  • 2 talls de cansalada ibèrica, a daus

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Sylvia Pérez Ochoa

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

 

Papillota de conill amb olives

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Has preparat mai una papillota de conill? La veritat és super senzilla de preparar i dóna uns resultats deliciosos. Anima't!


Ingredients

  • 200 g d'espatlla de conill
  • 50 g d'olives sense pinyol i picades
  • Herbes: romaní, farigola, julivert i llorer
  • 100 g de mongetes tendres
  • ½ Fonoll, picat a daus
  • 2 talls de cansalada ibèrica, a daus

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 220 ºC.
  2. En un paper de forn vegetal posa el conill tallat a trossos amb sal, pebre, romaní, julivert, llorer i les olives.
  3. Abaixa la temperatura a 180 ºC i cuina'l uns 20-25 minuts.
  4. Mentrestant, bull les mongetes amb aigua i sal i prepara el sofregit de fonoll i cansalada ibèrica.
  5. Fes el sofregit a foc lent amb oli d'oliva.

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 220 ºC.
  2. En un paper de forn vegetal posa el conill tallat a trossos amb sal, pebre, romaní, julivert, llorer i les olives.
  3. Abaixa la temperatura a 180 ºC i cuina’l uns 20-25 minuts.
  4. Mentrestant, bull les mongetes amb aigua i sal i prepara el sofregit de fonoll i cansalada ibèrica.
  5. Fes el sofregit a foc lent amb oli d’oliva.

Apunts culinaris

  • Pots triar les olives que més t’agradin, encara que a mi les de Kalamata especialment em fan perdre el cap, tenen un gust i una textura realment excepcionals.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat