Papillota de salmó amb espàrrecs, fonoll i cansalada ibèrica

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

Deliciós plat de salmó a la papillota per incorporar peix blau a la teva dieta de manera fàcil i deliciosa. No t'oblidis del peix blau en el teu dia a dia!, els seus greixos són cardioprotectors i antiinflamatoris.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • Paper de forn vegetal
  • 200 g de salmó
  • 1 paquet d’espàrrecs
  • 1 tall de cansalada ibèrica, a daus
  • ½ fonoll, a daus
  • Coriandre fresc
  • 2 alls
  • 2 fulles de llorer
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Sylvia Pérez Ochoa

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

 

Papillota de salmó amb espàrrecs, fonoll i cansalada ibèrica

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Deliciós plat de salmó a la papillota per incorporar peix blau a la teva dieta de manera fàcil i deliciosa. No t'oblidis del peix blau en el teu dia a dia!, els seus greixos són cardioprotectors i antiinflamatoris.


Ingredients

  • Paper de forn vegetal
  • 200 g de salmó
  • 1 paquet d'espàrrecs
  • 1 tall de cansalada ibèrica, a daus
  • ½ fonoll, a daus
  • Coriandre fresc
  • 2 alls
  • 2 fulles de llorer
  • Sal

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 220 ºC.
  2. Posa sobre el paper de forn vegetal les herbes i l'all picat i, a sobre, el salmó.
  3. Abaixa el forn a 180 ºC, posa-hi la papillota de salmó i cuina-la 15 minuts.
  4. En una altra safata de forn, posa els espàrrecs amb sal, oli d'oliva i pebre i cuina-ho també uns 15 minuts.
  5. Mentrestant, ofega la cansalada ibèrica i el fonoll a foc lent, mentre s'estan cuinant la resta d'ingredients.

Per emplatar

  1. Barreja els espàrrecs amb el sofregit de fonoll i la cansalada ibèrica i posa-hi el salmó a sobre.

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 220 ºC.
  2. Posa sobre el paper de forn vegetal les herbes i l’all picat i, a sobre, el salmó.
  3. Abaixa el forn a 180 ºC, posa-hi la papillota de salmó i cuina-la 15 minuts.
  4. En una altra safata de forn, posa els espàrrecs amb sal, oli d’oliva i pebre i cuina-ho també uns 15 minuts.
  5. Mentrestant, ofega la cansalada ibèrica i el fonoll a foc lent, mentre s’estan cuinant la resta d’ingredients.

Per emplatar

  1. Barreja els espàrrecs amb el sofregit de fonoll i la cansalada ibèrica i posa-hi el salmó a sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat