Pasta amb salsa cremosa de carbassa i bolets

Plat principal, Condiments i salses  |  Iosune Robles i Alberto Aragón

La tardor ja és aquí i ens venen de gust plats calents i reconfortants, que ens escalfin i ens facin sentir bé, sobretot després d’un dia llarg, com aquesta pasta amb salsa de carbassa i bolets, fàcil de preparar i boníssima!

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Per a la pasta

150 g de pasta (per exemple, de fajol, p

Elaboració

Trossegeu la carbassa a daus i cuineu-la al vapor durant uns 15 o 20 minuts o fins que estigui tendra. També la podeu bullir.
Cuineu pasta seguint les instruccions del paquet. Escorreu-la, ren…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat